Ryan ten Doeschate.
Volledig scherm
Ryan ten Doeschate. © AP

Cricketer Ten Doeschate naar Nieuw-Zeeland

De Nederlandse cricketinternational Ryan ten Doeschate overwintert in Nieuw-Zeeland. Hij speelt vanaf december voor Otago Volts in de professionele Twenty20-competitie. Nieuw-Zeelandse media maakten woensdag uitgebreid melding van de komst van Ten Doeschate, die in het seizoen 2010-2011 grote indruk maakte voor Canterbury, een andere club uit die competitie.

Ten Doeschate verwierf faam in diverse buitenlandse competities, met name als speler voor de Engelse county Essex. In 145 Twenty20-wedstrijden heeft de 32-jarige cricketer 2507 runs gemaakt.

  1. Stukje van atletiekbaan Londen te koop

    Stukje van atletiekbaan Londen te koop

    De atletiekbaan waarop onder anderen Usain Bolt, Allyson Felix en Mo Farah vier jaar geleden schitterden tijdens de Olympische Spelen van Londen is te koop. Het Olympisch Stadion in de Engelse hoofdstad heeft een nieuwe sintelbaan gekregen en de oude wordt nu in stukjes aangeboden aan atletiekliefhebbers. Een miniversie kost 60 pond (omgerekend ruim 70 euro), voor een groot exemplaar moet 399 pond (475 euro) worden afgetikt. Daarvoor is de oplage beperkt tot 500 stuks.