Volledig scherm
© reuters

Tiger Woods blij met selectie Presidents Cup

De afgelopen jaren was zijn aanwezigheid in de Presidents Cup een vanzelfsprekendheid. Dit keer toonde golfer Tiger Woods zich meer dan dankbaar dat de Amerikaanse captain Fred Couples hem uitnodigde voor de wedstrijd tegen Australië op de Royal Melbourne Club, van 17 tot en met 20 november.

'Ik ben hem dankbaar', zei de voormalige nummer 1 van de wereld. Woods is door een mager seizoen naar de 56e plaats op de wereldranglijst gezakt. Nadat het eind 2009 privé volledig misging bij de Amerikaan, heeft hij geen toernooi meer gewonnen.

De 35-jarige golfer, die dit jaar door allerlei oorzaken slechts 9 toernooien speelde, eindigde op de geldranglijst van de PGA Tour slechts als 128e. 'Fred had heel veel keuze bij de samenstelling van zijn team. Ik heb geluk dat ik erbij hoor. Ik ben weer fit en kijk uit naar 2012.'

  1. IOC-baas Bach neemt intrek in olympisch dorp

    IOC-baas Bach neemt intrek in olympisch dorp

    Voorzitter Thomas Bach van het Internationaal Olympisch Comité (IOC) heeft donderdag zijn intrek genomen in het olympisch dorp. Het IOC zette een foto online waarop te zien is hoe de 62-jarige Duitser zijn koffer uitpakt in een krap kamertje met twee bedden. Bach is naar eigen zeggen van plan om zo vaak mogelijk tussen de atleten te slapen. Tussendoor zal hij zo af en toe ook naar één van de dure en luxueuze hotels in de Braziliaanse metropool verhuizen.