1. Japanse kunstenaar maakt grootste pentekening ooit

  Japanse kunstenaar maakt grootste pentekening ooit

  De Japanse kunstenaar Ikeda Manabu (43) heeft vandaag een reusachtige, supergedetailleerde tekening voltooid die volgens kunstkenners de grootste en meest tijdrovende pen- en inktcreatie ooit is. Manabu werkte er gedurende 3,5 jaar maar liefst zes dagen per week 10 uur per dag aan. Het kunstwerk Rebirth (wedergeboorte) is 3 bij 4 meter en verbeeldt de wederopstanding van de wereld na rampen zoals de tsunami die Japan in 2011 trof.
 2. Brandweer New York luidt de noodklok over flatklimmers
  Video

  Brandweer New York luidt de noodklok over flatklimmers

  De brandweer van New York heeft met een schokkend voorlichtingsfilmpje de aandacht gevraagd voor plekken waar hulpverleners onmogelijk kunnen komen om mensen in nood te redden. Het gaat om beelden van een waaghals die bij voorkeur levensgevaarlijke stunts doet op de allerhoogste wolkenkrabbers. Zo klimt de roekeloze man over de railing op het dak van een torenflat en bungelt hij op honderden meters hoogte met één hand aan een bouwsteiger.
 3. Alienjagers ontdekken reptiel op oppervlak planeet Mars

  Alienjagers ontdekken reptiel op oppervlak planeet Mars

  Fanatiekelingen die heilig geloven in het bestaan van buitenaards leven hebben op recente NASA-foto's van het oppervlakte van de planeet Mars een reptielachtig schepsel ontdekt. Volgens Amerikaanse alienjagers lijkt het op een klein dier met twee horentjes op de kop en vermoedelijk een gepantserde romp. De ruimtevaartorganisatie heeft nog niet gereageerd op de vondst die gisteren wereldkundig werd gemaakt op YouTube-kanaal Alien Art TV.
 1. Man bij min 12 graden bloot op straat gezet door vriendin
  Video

  Man bij min 12 graden bloot op straat gezet door vriendin

  In de Russische stad Irkoetsk is een man bij min 12 graden Celsius poedelnaakt de straat op gestuurd door een vrouwelijke date. De twee zouden tijdens een potje seks in een pension ruzie hebben gekregen, waarna de vrouw zijn kleren verstopte en hem zonder pardon buiten de deur zette. De tot op het bot verkleumde man kon, zo blijkt uit een hilarisch filmpje, niets anders doen dan ergens de politie bellen die hem vervolgens in een verwarmde auto in veiligheid en tot bedaren bracht.