Bizarre modetrend in Japan: het 'bagelhoofd'

Wie tatoeages en piercings al heftig vindt, heeft duidelijk nog nooit gehoord van het 'bagelhoofd'. Deze extreme lichaamsversiering is momenteel erg hip in Japan, waarbij het lijkt alsof je een bagel op je voorhoofd hebt.

Aan deze extreme 'look' wordt vorm gegeven door zoutoplossing onderhuids te injecteren in het gezicht, aldus de Daily Mail. Hierdoor ontstaan er bulten op het voorhoofd. Vervolgens wordt het opgezwollen gebied ingedrukt met de duim om de bagellook compleet te maken. De Japanners hangen maar liefst twee uur aan een infuus met zoutoplossing om zo hun lichaam te vervormen.

Het opmerkelijke resultaat is -gelukkig- niet permanent en blijft slechts 24 uur behouden. Nadien neemt het lichaam zijn oorspronkelijke vorm weer aan. Toch blijft de vraag of het wel zo gezond is voor het lichaam.

Hieronder kan je een filmpje bekijken met de merkwaardige beelden die deze trend oplevert. Opgelet: de video is NIET geschikt voor gevoelige kijkers.

  1. Politie Amerika op zoek naar extreme klifspringer 8Booth

    Politie Amerika op zoek naar extreme klifspringer 8Booth

    De Amerikaanse politie is naarstig op zoek naar een vooralsnog onbekende man die in een maand tijd al een paar keer extreem gevaarlijke dodensprongen heeft gemaakt van gebouwen en uitstekende rotspunten. De persoon, die in de VS bekend staat als de meest extreme cliffjumper ooit, sprong recent vanaf grote hoogte in zee. En vorige week klom '8Booth' zonder enige aarzeling naar de  bovenste verdieping van een hotel om vervolgens in het zwembad diep beneden te plonsen.
  2. Actiegroep pleit voor behoud van muurgraffiti megapenis

    Actiegroep pleit voor behoud van muurgraffiti megapenis

    Een muurschildering van een gigantische penis in de Brusselse wijk Sint-Gillis blijft de gemoederen verhitten. Van de gemeente moet het 'kunstwerk' zo snel mogelijk worden verwijderd, omdat het te choquerend is. Maar gisteren is een Facebook-actiegroep opgericht met de naam 'raak mijn geslacht niet aan' die juist pleit voor behoud van deze spraakmakende vorm van straatkunst. De protestclub verzamelde in 24 uur tijd al ruim duizend aanhangers.