Interviewster valt in water voor promo Sail Kampen

Een interviewblooper of een reclamestunt voor Sail Kampen? Feit blijft dat een medewerkster van IJsseldelta Marketing tijdens een interview met de burgemeester van Kampen het niet droog houdt.

In bovenstaande video valt de interviewster in het water nadat ze zich tevergeefs probeert vast te houden aan een touw. Burgemeester Bort Koelewijn probeert de arme vrouw vervolgens te redden met zijn ambtsketting, terwijl hij ondertussen uitroept: 'Dit gaat niet goed!'.

Sail Kampen wordt van 18 tot en met 21 april gehouden. Het tweejaarlijkse evenement trekt naar verwachting zo'n tweehonderduizend bezoekers naar Kampen.

  1. Yasmin verminkte zichzelf uit angst voor verkrachters van IS

    Yasmin verminkte zichzelf uit angst voor verkrachters van IS

    De 18-jarige Jezidi-tiener Yasmin stak zichzelf uit angst voor de IS-strijders die haar verkrachtten in brand. Het meisje zat veilig in een vluchtelingenkamp in Noord-Irak, maar dacht dat ze de stemmen van de daders opnieuw hoorde. Nu woont ze in Duitsland, dankzij een dokter die er alles aan doet om de - lichamelijke én emotionele - littekens te laten vervagen. ,,Ik wil dat mensen de waarheid horen, zodat het niet opnieuw gebeurt."