Interviewster valt in water voor promo Sail Kampen

Een interviewblooper of een reclamestunt voor Sail Kampen? Feit blijft dat een medewerkster van IJsseldelta Marketing tijdens een interview met de burgemeester van Kampen het niet droog houdt.

In bovenstaande video valt de interviewster in het water nadat ze zich tevergeefs probeert vast te houden aan een touw. Burgemeester Bort Koelewijn probeert de arme vrouw vervolgens te redden met zijn ambtsketting, terwijl hij ondertussen uitroept: 'Dit gaat niet goed!'.

Sail Kampen wordt van 18 tot en met 21 april gehouden. Het tweejaarlijkse evenement trekt naar verwachting zo'n tweehonderduizend bezoekers naar Kampen.

  1. Catwoman Jocelyn krabt toyboy het ziekenhuis in

    Catwoman Jocelyn krabt toyboy het ziekenhuis in

    De Amerikaanse socialite Jocelyn Wildenstein (61) - die er dankzij ettelijke schoonheidsoperaties uitziet als 'catwoman', heeft haar vriend, de 49-jarige modeontwerper Lloyd Klein, ernstig mishandeld. De man liep door haar vlijmscherpe nagels en een schaar verwondingen op in het gezicht, werd in zijn buik geschopt en kreeg hete was over zich heen gegoten. Volgens media in de VS is hun 13-jarige knipperlichtrelatie nu toch echt voorbij.