Volledig scherm
© Thinkstock

Kat verstopt zich in reiskoffer en vliegt naar Orlando

Toen een Amerikaanse vrouw haar koffers pakte voor een reis naar Disneyland, wilde haar kat niet achterblijven. Het schrandere dier kroop in de koffer van Ethel Maze en kwam zonder kleurscheuren langs de beveiliging op Port Columbus International Airport in Ohio. De poes werd samen met de andere bagage ingeladen in de buik van het vliegtuig met als eindbestemming Orlando.

De zwarte kat sprong weer uit de koffer van mevrouw Maze toen de dame in het hotel in Florida de ritssluiting opentrok. Het veertien maanden oude dier was ondanks het vele geschud nog zeer levendig.

Mike Groleau, die de koffer incheckte op de luchthaven, meende dat hij het ding op een bepaald moment wel wat zag bewegen, maar besloot desalniettemin om de reistas toch in te laden, zo verklaarde hij achteraf.

  1. Catwoman Jocelyn krabt toyboy het ziekenhuis in

    Catwoman Jocelyn krabt toyboy het ziekenhuis in

    De Amerikaanse socialite Jocelyn Wildenstein (61) - die er dankzij ettelijke schoonheidsoperaties uitziet als 'catwoman', heeft haar vriend, de 49-jarige modeontwerper Lloyd Klein, ernstig mishandeld. De man liep door haar vlijmscherpe nagels en een schaar verwondingen op in het gezicht, werd in zijn buik geschopt en kreeg hete was over zich heen gegoten. Volgens media in de VS is hun 13-jarige knipperlichtrelatie nu toch echt voorbij.