Ontsnapte giraf zet Italiaans dorpje urenlang op stelten

In het kleine Italiaanse stadje Imola is gisteren een giraf ontsnapt uit een circus. Het dier zorgde urenlang voor verkeerschaos in het centrum.

Nadat het dier urenlang het dorpje doorkruiste met de politie op de hielen, slaagden de agenten erin het dier neer te schieten met een verdovend middel. De ontsnapte was vijf meter hoog, woog bijna 900 kilo en veroorzaakte het schade aan verschillende auto's op de weg met zijn hoeven. Het dier overleed na afloop aan een hartstilstand. De giraf reisde mee met het Rinaldo Orfei circus.

De bewoners van het stadje wisten niet wat ze overkwam, ze keken met open mond naar de bijzondere achtervolging. Toen de giraf even stopte om bloemen te inspecteren, besefte een oude tuinierster niet dat er enkele meters boven haar hoofd een gigantisch beest aan het snuffelen was.

  1. Man hoort na 6 jaar wie zijn overleden vrouw echt was
    Update

    Man hoort na 6 jaar wie zijn overleden vrouw echt was

    Bijna vier jaar zochten ontelbare, bloedfanatieke amateurspeurders tevergeefs naar de raadselachtige identiteit van een Amerikaanse vrouw die in 2010 op 42-jarige leeftijd zelfmoord pleegde. Na haar dood ontdekte haar ex-man in haar privékluisje meerdere persoonsbewijzen met daarop haar pasfoto's maar verschillende voor- en achternamen. Dat was het begin van een breinbrekend mysterie met de wildste speculaties dat op internet uitgroeide tot een enorme hype. Een paar dagen geleden is eindelijk ontdekt wie 'Lori' werkelijk was.