Petter Kverneng met de vrouw van zijn dromen Cathrine
Volledig scherm
Petter Kverneng met de vrouw van zijn dromen Cathrine

Vriendin belooft seks bij een miljoen 'likes'

Nadat afgelopen week twee zusjes een puppy kregen nadat ze met hun vader hadden gewed dat hun oproep op Facebook minstens 1 miljoen 'likes' zou halen, is er al weer nieuwe 'oproep'.

De Noorse Petter Kverneng (20) is nogal verkikkerd op een vriendin. Maar ze wil vooralsnog niet 'over de brug' komen. Maar als hij ook een miljoen 'likes' zou verzamelen, zou Cathrine Johansen (20) met hem naar bed gaan. 'Please help me get laid,' schreef hij er nog fijntjes bij.

Na korte tijd stond de teller dit weekend al op bijna 1,5 miljoen 'likes'. Peter heeft zijn doel bereikt, vele andere gebruikers hebben de foto inmiddels gedeeld, zodat de foto inmiddels 'viraal' is gegaan.

Cathrine zou volgens Noorse media haar belofte nakomen. Er schijnen zelfs al (valse) sekstapes van het duo op internet te circuleren.

  1. Spectaculaire reddingsactie onder Amerikaanse brug

    Spectaculaire reddingsactie onder Amerikaanse brug

    Reddingswerkers zijn gisteren op een brug in de Amerikaanse stad Portsmouth uren bezig geweest om twee mannen te redden die in een wel heel lastige positie verkeerden. Het duo was de onderzijde van een brug aan het inspecteren vanuit een bakje dat vastzit aan de uitschuifbare arm van een vrachtwagen die tegen de vangrail stond geparkeerd. Omdat ze de arm te ver uitschoven raakte de truck uit balans waardoor het voertuig over de railing dreigde te kantelen.