Petter Kverneng met de vrouw van zijn dromen Cathrine
Volledig scherm
Petter Kverneng met de vrouw van zijn dromen Cathrine

Vriendin belooft seks bij een miljoen 'likes'

Nadat afgelopen week twee zusjes een puppy kregen nadat ze met hun vader hadden gewed dat hun oproep op Facebook minstens 1 miljoen 'likes' zou halen, is er al weer nieuwe 'oproep'.

De Noorse Petter Kverneng (20) is nogal verkikkerd op een vriendin. Maar ze wil vooralsnog niet 'over de brug' komen. Maar als hij ook een miljoen 'likes' zou verzamelen, zou Cathrine Johansen (20) met hem naar bed gaan. 'Please help me get laid,' schreef hij er nog fijntjes bij.

Na korte tijd stond de teller dit weekend al op bijna 1,5 miljoen 'likes'. Peter heeft zijn doel bereikt, vele andere gebruikers hebben de foto inmiddels gedeeld, zodat de foto inmiddels 'viraal' is gegaan.

Cathrine zou volgens Noorse media haar belofte nakomen. Er schijnen zelfs al (valse) sekstapes van het duo op internet te circuleren.

  1. Yasmin verminkte zichzelf uit angst voor verkrachters van IS

    Yasmin verminkte zichzelf uit angst voor verkrachters van IS

    De 18-jarige Jezidi-tiener Yasmin stak zichzelf uit angst voor de IS-strijders die haar verkrachtten in brand. Het meisje zat veilig in een vluchtelingenkamp in Noord-Irak, maar dacht dat ze de stemmen van de daders opnieuw hoorde. Nu woont ze in Duitsland, dankzij een dokter die er alles aan doet om de - lichamelijke én emotionele - littekens te laten vervagen. ,,Ik wil dat mensen de waarheid horen, zodat het niet opnieuw gebeurt."