Carissa Hads deed zich voor als tienerjongen.
Volledig scherm
Carissa Hads deed zich voor als tienerjongen. © West Virgina State Police

Vrouw (24) met kunstpenis heeft seks met meisje (15)

De 24-jarige Carissa Hads uit Massachusetts heeft een meisje van 15 doen geloven dat ze een tienerjongen was en had seks met haar. Ze droeg een rugbrace om haar borsten te verbergen en had een kunstpenis. Ze zocht contact met het slachtoffer via internet, die later verklaarde haar nooit helemaal naakt te hebben gezien.

Hads deed zich voor als een 17-jarige jeugdpastoor en zocht contact via Facebook en MySpace. Ze betaalde de telefoonrekeningen en telefoons van het slachtoffer en stuurde cadeaus, zo meldt Huffington Post. Het tienermeisje gebruikte de telefoons ook om naaktfoto's te sturen.

Hads ontmoette haar slachtoffer een eerste keer in bijzijn van haar moeder in een motel. Twee maanden later verbleef ze enkele dagen bij het meisje thuis en hadden de twee seks. De 15-jarige verklaarde later dat haar vriendjes 'penis' door zijn rits stak en dat ze 'hem' nooit helemaal naakt zag.

Uiteindelijk kwam de zaak aan het licht en kon de politie Hads, die een vleeskleurige kunstpenis bij zich droeg, arresteren. Ze kan maximaal 30 jaar krijgen als ze wordt veroordeeld.

  1. Politie Amerika op zoek naar extreme klifspringer 8Booth

    Politie Amerika op zoek naar extreme klifspringer 8Booth

    De Amerikaanse politie is naarstig op zoek naar een vooralsnog onbekende man die in een maand tijd al een paar keer extreem gevaarlijke dodensprongen heeft gemaakt van gebouwen en uitstekende rotspunten. De persoon, die in de VS bekend staat als de meest extreme cliffjumper ooit, sprong recent vanaf grote hoogte in zee. En vorige week klom '8Booth' zonder enige aarzeling naar de  bovenste verdieping van een hotel om vervolgens in het zwembad diep beneden te plonsen.
  2. Actiegroep pleit voor behoud van muurgraffiti megapenis

    Actiegroep pleit voor behoud van muurgraffiti megapenis

    Een muurschildering van een gigantische penis in de Brusselse wijk Sint-Gillis blijft de gemoederen verhitten. Van de gemeente moet het 'kunstwerk' zo snel mogelijk worden verwijderd, omdat het te choquerend is. Maar gisteren is een Facebook-actiegroep opgericht met de naam 'raak mijn geslacht niet aan' die juist pleit voor behoud van deze spraakmakende vorm van straatkunst. De protestclub verzamelde in 24 uur tijd al ruim duizend aanhangers.