Volledig scherm
De aangereden fietser wordt geholpen. © Perry Roovers/MaRicMedia

Aangereden fietser met hoofdwond naar ziekenhuis

BREDA - Op de kruising van de Lunetstraat en de Tramsingel in Breda is maandagmiddag een fietser aangereden door een auto. 

Het ongeval gebeurde tegenover de brandweerkazerne. Mensen van de brandweer kwamen onmiddellijk in actie en boden eerste hulp. Een team van de politie-opleiding kwam toevallig langs en regelde het verkeer. 

Hoofdwond
Het slachtoffer is met een hoofdwond overgebracht naar het ziekenhuis. De bestuurder van de auto kwam met de schrik vrij. Het is onduidelijk hoe het ongeluk precies heeft kunnen gebeuren.

  1. Als startschot rookt de wethouder een vredespijp

    Als startschot rookt de wethouder een vredespijp

    Het ging er toch nog even over, vanavond bij de start van het Vredes-tipi/tentenkamp. De consternatie voorafgaand aan het evenement is initiatiefneemster Lilian Joosen duidelijk niet in de koude kleren gaan zitten en middels een q&a tussen wethouder Marianne de Bie en zijzelf liet Joosen weten uit te gaan van een fijn, spiritueel en warm festival. ,,Ik heb handreikingen gedaan, maar ze willen niet persoonlijk met me praten. Nu wil ik van iets dat negatief is, iets positiefs maken”, zegt ze nog, vlak voor ze de microfoon pakt.

In samenwerking met indebuurt Breda