Volledig scherm
Eén van de beelden van de bewakingscamera's. © Opsporing Verzocht

Diefstal duizenden euro's aan apparatuur in Opsporing Verzocht

BREDA - Opsporing Verzocht besteedt in de uitzending van dinsdag aandacht aan de diefstal van duizenden euro's aan apparatuur bij een school in Breda. 

De diefstal gebeurde op vrijdagochtend 2 september 2016 bij een school aan de Terheijdenseweg. Er werden computer- en camera-apparatuur gestolen. Volgens de politie konden de twee daders kennelijk ongezien blijven dankzij de bedrijvigheid op school op dat moment. 

Opnames
De politie heeft bewakingsbeelden waarop de twee daders te zien zijn. Die opnames zijn te zien tijdens de uitzending van het opsporingsprogramma. Ze gingen er vandoor in een witte bestelbus. Opsporing Verzocht is dinsdag vanaf 20.30 uur te zien op NPO 1.   

  1. Als startschot rookt de wethouder een vredespijp

    Als startschot rookt de wethouder een vredespijp

    Het ging er toch nog even over, vanavond bij de start van het Vredes-tipi/tentenkamp. De consternatie voorafgaand aan het evenement is initiatiefneemster Lilian Joosen duidelijk niet in de koude kleren gaan zitten en middels een q&a tussen wethouder Marianne de Bie en zijzelf liet Joosen weten uit te gaan van een fijn, spiritueel en warm festival. ,,Ik heb handreikingen gedaan, maar ze willen niet persoonlijk met me praten. Nu wil ik van iets dat negatief is, iets positiefs maken”, zegt ze nog, vlak voor ze de microfoon pakt.

In samenwerking met indebuurt Breda