Volledig scherm
IPTCBron Getty Images/Hemera;@DESCRIPTION:#169 Dario Sabljak Close up of beer bubbles;Not Released NR © Dario Sabljak

Oproep: Heeft uw kind wel eens te veel gedronken?

Het Amphia Ziekenhuis ziet dit jaar een forse toename van het aantal jonge comazuipers in West-Brabant. Verslavingsinstelling Novadic-Kentron legt de bal bij de ouders, die zouden beter grenzen moeten stellen.

Maar wat vinden de ouders daarvan? BN DeStem is op zoek naar ouders van kinderen die een keer in het ziekenhuis terecht zijn gekomen met te veel alcohol op. Stuur ons per e-mail kort uw mening en ervaring, voorzien van uw naam en telefoonnummer, via redactie.stad@bndestem.nl. 

  1. 'Kom maar op met die zonnepanelen!'

    'Kom maar op met die zonnepanelen!'

    WAGENBERG - Af en toe neemt hij een kijkje in de meterkast van de Wagenbergse voetbalclub. Om dan opnieuw te constateren dat de stroommeter terugloopt; niet vooruit maar achteruit. ,,We léveren nu energie,"vertelt voorzitter Jack Rasenberg van VCW trots. Nul komma nul euro is de elektriciteitsrekening op jaarbasis. De reden? 57 Zonnepanelen op het dak van de kantine. Rasenberg: ,,Je krijgt hier van het rijk subsidie voor. Als club laat je kansen liggen als je hier geen gebruik van maakt, ja ook een duivenclub. Binnen zes jaar hebben we de kosten terugverdiend."

In samenwerking met indebuurt Breda