Een zee van bloemen is neergelegd op de plek waar de twee agentes om het leven kwamen.
Volledig scherm
Een zee van bloemen is neergelegd op de plek waar de twee agentes om het leven kwamen. © afp

Brit die agentes doodschoot verdacht van vier moorden

De man die zich dinsdag bij de politie meldde na de moord op twee Britse ongewapende politieagentes in Manchester, wordt verdacht van vier moorden en vier pogingen tot moord. Dat meldt de politie.

De 29-jarige Dale Cregan, die blind is aan één oog, wordt niet alleen verdacht van de moorden op de twee ongewapende agentes, maar ook  op een vader en zijn zoon, die hij respectievelijk in augustus en mei om het leven bracht.

Verder wordt de man verdacht van vier pogingen tot moord, op Michael Belcher, Ryan Pridding en John Short in mei, en op Sharon Hark in augustus. De golf van geweld zou te maken hebben met een familievete, schrijft de Daily Mail.

Cregan verschijnt vandaag voor de rechter in Manchester.

  1. Hillary Clinton: Trump wil het alleen doen, ik samen

    Hillary Clinton: Trump wil het alleen doen, ik samen

    Op de vierde en laatste avond van de Democratische conventie (DNC) in de Amerikaanse stad Philadelphia werd gesproken door onder anderen Chelsea Clinton. Maar eigenlijk draaide de avond maar om één iemand: de genomineerde Hillary Clinton. Zij accepteerde officieel de nominatie van haar partij voor de race naar het Witte Huis en probeerde met haar speech mensen die nog over haar twijfelen over te halen om zich aan te sluiten bij haar campagne 'voor alle Amerikanen'.