Volledig scherm
© AP

Ballack ploeggenoot Youssouf Hersi in Australië?

Michael Ballack zou de volgende stervoetballer op leeftijd kunnen zijn die in de Australische competitie terechtkomt. De 98-voudig Duits international kan een contract tekenen bij de nieuwe club Western Sydney Wanderers, zo melden Australische media. Eerder verbond Allesandro del Piero zich aan Sydney FC.

Western Sydney Wanderers werd pas opgericht in april, als nieuwkomer in de A-League. De voormalige bondscoach Tony Popovic stelde een selectie samen waarin ruim een week geleden ook Youssouf Hersi (onder meer ex-NEC en -Vitesse) een plaats vond. Ballack zou de grote vedette van de ploeg moeten worden als de competitie volgende maand start.

Ballack zit na het aflopen van zijn contract bij Bayer Leverkusen zonder club, Hij flirtte de voorbije zomer met clubs in de Verenigde Staten, Canada en de Verenigde Arabische Emiraten.

  1. 'Zlatan moet balans herstellen want dat kan Memphis niet'

    'Zlatan moet balans herstellen want dat kan Memphis niet'

    Zaakwaarnemer Mino Raiola pleitte al in 2015 bij Manchester United voor de komst van Zlatan Ibrahimovic. ,,Memphis en Martial kwamen toen en ze zeiden: 'moeten wij Manchester United, een voetbalreus, dragen?' Daarom zei ik tegen United dat ze iemand als Zlatan moesten halen om de balans te herstellen'', aldus de Italiaanse Haarlemmer Raiola in een interview met Financial Times. Zlatan kwam een jaar later alsnog naar United.