David Beckham met zijn zoon Brooklyn.
Volledig scherm
David Beckham met zijn zoon Brooklyn. © AP

Beckham: Iedereen verwacht dat mijn zonen de bal in de winkelhaak draaien

David Beckham maakt zich zorgen om zijn zonen Brooklyn (13), Romeo (9) en Cruz (7). Papa's voetbaltalent zorgt er immers voor dat mensen hoge verwachtingen koesteren voor zijn kroost.

David Beckham maakt zich zorgen om zijn zonene Brooklyn (13), Romeo (9) en Cruz (7). Papa's voetbaltalent zorgt er immers voor dat mensen hoge verwachtingen koesteren voor zijn kroost.

"Natuurlijk is het moeilijk voor hen, er rust veel druk op hun schouders. Ze spelen een wedstrijdje en iedereen verwacht meteen dat de zoon van Beckham op zijn zesde de bal in de winkelhaak draait. Maar ze zijn zelfverzekerd, ze kunnen tegen een stootje", verklaart hij aan het magazine Esquire.

  1. Spelers Barça vermaken zich met potje bubbelvoetbal
    Video

    Spelers Barça vermaken zich met potje bubbelvoetbal

    Bubbelvoetbal is een populaire activiteit tijdens bedrijfsuitjes. Licht aangeschoten mannen met bierbuikjes die, met een grote plastic bal als omhulsel, elkaar zo hard mogelijk onderuit beuken. Dat ook getrainde topvoetballers lol kunnen hebben met bubbelvoetbal, bewijzen de spelers van Barcelona. Van het veelgeprezen tiki-taka-voetbal van Messi, Suárez en consorten bleef weinig over, maar een vrolijke training werd het zeker.