Volledig scherm
© AP

Kuipers fluit Real Madrid

Scheidsrechter Björn Kuipers fluit dinsdag in Moskou het duel in de Champions League tussen CSKA Moskou en de Spaanse topclub Real Madrid. Dat maakte de Europese voetbalbond UEFA vandaag bekend.

Kuipers krijgt assistentie van Sander van Roekel en Erwin Zeinstra. Danny Makkelie is de vierde official. Pol van Boekel en Richard Liesveld fungeren respectievelijk als vijfde en zesde man.

De 38-jarige Kuipers maakt deel uit van de elitegroep van de UEFA. Hij leidde vorig jaar ook een groot aantal wedstrijden in Europees verband. Komende zomer is hij één van de 12 scheidsrechters op het EK voetbal.

  1. Vrees voor Soldado-scenario bij Janssen

    Vrees voor Sol­da­do-sce­na­rio bij Janssen

    Vincent Janssen speelde gisteravond tegen CSKA Moskou zijn negende wedstrijd voor Tottenham Hotspur. Janssen kwam in zijn eerste 453 minuten voor de Spurs één keer tot scoren, uit een strafschop tegen Gillingham. Geen droomstart voor de 22-jarige spits uit Heesch, die deze zomer voor 22 miljoen euro overkwam van AZ. In Engeland worden al vergelijkingen gemaakt met Roberto Soldado, de spits die tussen 2013 en 2015 flink flopte op White Hart Lane.