Volledig scherm
© afp

'Madame Tussauds-pop Messi lijkt op Arshavin'

Lionel Messi heeft zijn eigen waxen pop gekregen in Madame Tussauds. De beeltenis van de stervoetballer van FC Barcelona werd vandaag onthuld in het Wembley stadion. Volgens sommigen lijkt de pop helemaal niet op Messi.

Volledig scherm
© afp

Op internetfora en Twitter wordt volop gediscussieerd op welke voetballer de pop het meest lijkt. De namen van Andrei Arshavin en Joey Barton worden daarbij veel genoemd.

Het kostte vier maanden en bijna 200.000 euro om de pop van Messi te maken. De pop zal in Wembley blijven tot en met de finale van de Champions League, die in het Londense stadionw rodt gespeeld dit jaar.

Andrei Arshavin.
Volledig scherm
Andrei Arshavin.
Joey Barton.
Volledig scherm
Joey Barton.
Volledig scherm
© afp
  1. Levenslang stadionverbod voor racistische Burnley-fan

    Levenslang stadionverbod voor racistische Burnley-fan

    De Engelse voetbalclub Burnley heeft harde maatregelen genomen tegen een fan die zaterdag tijdens de oefenwedstrijd tegen Bradford City racistische opmerkingen maakte naar een donkere speler van de tegenstander. De dertigjarige boosdoener werd al snel geïdentificeerd en kreeg direct een levenslang stadionverbod van Burnley. Dat betekent dat hij zowel de thuis- als uitwedstrijden van zijn favoriete club allemaal op de televisie zal moeten bekijken.