Volledig scherm
© epa

Robben met assist belangrijk voor Bayern

Bayern München heeft de eerste wedstrijd van dit seizoen in de Champions League gewonnen. De finalist van vorig seizoen versloeg op eigen veld het Spaanse Valencia met 2-1. Titelverdediger Chelsea speelde gelijk. In Londen werd het tegen de Italiaanse kampioen Juventus 2-2.

Volledig scherm
© reuters

Arjen Robben, voldoende hersteld van een liesblessure om in de basis te starten, bereidde voor rust de 1-0 voor. Bastian Schweinsteiger was de maker van de treffer. In de tweede helft schoot Toni Kroos de 2-0 binnen. Door Nelson Haedo Valdez werd het nog 2-1.

Chelsea
De Braziliaan Oscar zette Chelsea met twee doelpunten op 2-0. Vervolgens scoorde Arturo Vital tegen. In de slotfase hielp Fabio Quagliarella Juve aan een punt.

  1. Hasselbaink: Ik ben heel naïef geweest

    Hasselbaink: Ik ben heel naïef geweest

    Zonder omhaal van woorden gaf Jimmy Floyd Hasselbaink gisterochtend vanachter zijn bureau in zijn kantoor bij Queens Park Rangers toe steken te hebben laten vallen. ,,Ik ben naïef geweest", zei de trainer van de Londense club tegen Sky Sports News HQ over zijn rol in de undercoveroperatie van de Britse krant The Daily Telegraph. Hij benadrukte alleen uit te zijn geweest op een vergoeding voor een lezing, niet op steekpenningen. ,,Nee, nooit."