Volledig scherm

Jouw foto is geld waard!

Om onze lezers nog meer te betrekken bij onze nieuwsverslaggeving, werkt AD.nl samen met Scoopshot. Scoopshot is een gratis app waarmee je snel en eenvoudig foto's kunt aanbieden. Gebeurt er iets in jouw omgeving en ben jij daarvan getuige, neem dan een foto met je smartphone en stuur 'm door. Misschien publiceren wij 'm en daar krijg je geld voor!

Volledig scherm

Maar dat is nog niet alles. AD.nl stuurt ook opdrachten met een bepaald thema naar de Scoopshot-gebruikers. Ook daarvoor geldt: selecteren we je foto, dan verdien je geld.

De Scoopshot-app werkt bijzonder eenvoudig. Met de knop 'Tap to Snap!' maak je een nieuwe foto. Tevreden over het resultaat? Stuur dan je shot in als nieuwsfoto of als 'Task'. Je geeft de foto een korte omschrijving van de locatie en de gebeurtenis mee en stuurt 'm door. Klaar!

Download hier de app en hou de komende dagen je smartphone in de gaten!


  1. Facebook ziet meer door de vingers

    Facebook ziet meer door de vingers

    Facebook gaat minder streng controleren wat gebruikers plaatsen, 'ook als dat in strijd met onze regels zou zijn'. Dat heeft de netwerksite vrijdag bekendgemaakt. Facebook wil in de komende tijd uitzoeken wat de beste manier is om dat te doen. ,,Onze intentie is om meer beelden en verhalen toe te staan zonder dat ze veiligheidsrisico's vormen en zonder dat kinderen en anderen schokkende beelden te zien krijgen als ze dat niet willen'', aldus Facebook.