Volledig scherm

Jouw foto is geld waard!

Om onze lezers nog meer te betrekken bij onze nieuwsverslaggeving, werkt AD.nl samen met Scoopshot. Scoopshot is een gratis app waarmee je snel en eenvoudig foto's kunt aanbieden. Gebeurt er iets in jouw omgeving en ben jij daarvan getuige, neem dan een foto met je smartphone en stuur 'm door. Misschien publiceren wij 'm en daar krijg je geld voor!

Volledig scherm

Maar dat is nog niet alles. AD.nl stuurt ook opdrachten met een bepaald thema naar de Scoopshot-gebruikers. Ook daarvoor geldt: selecteren we je foto, dan verdien je geld.

De Scoopshot-app werkt bijzonder eenvoudig. Met de knop 'Tap to Snap!' maak je een nieuwe foto. Tevreden over het resultaat? Stuur dan je shot in als nieuwsfoto of als 'Task'. Je geeft de foto een korte omschrijving van de locatie en de gebeurtenis mee en stuurt 'm door. Klaar!

Download hier de app en hou de komende dagen je smartphone in de gaten!


  1. 'Tweestapsverificatie via sms heeft langste tijd gehad'

    'T­wee­staps­ve­ri­fi­ca­tie via sms heeft langste tijd gehad'

    Facebook doet het, Twitter doet het en ook PayPal en DigiD bieden het aan: een manier om je account extra te beveiligen door, naast in te loggen met alleen je gebruikersnaam en wachtwoord, ook een toegangscode via sms te ontvangen. Een verouderd en zelfs onveilig idee, stelt het Amerikaanse National Institute of Standards and Technology (NIST), dat overheden gaat adviseren hun tijd en geld in andere vormen van beveiliging te stoppen.