Jeffrey de Visscher.
Volledig scherm
Jeffrey de Visscher. © Pro Shots

'De Visscher ontslagen bij FC Emmen wegens wildpoepen'

UpdateFC Emmen heeft Jeffrey de Visscher weggestuurd, omdat de aanvaller in dronken toestand was betrapt op wildpoepen. Gisteren meldde FC Emmen nog dat de club en speler 'in goed overleg' per 1 januari uit elkaar gaan.

De Visscher raakte twee weken geleden zijn rijbewijs kwijt, toen de politie hem in Emmen in dronken toestand naast zijn auto poepend aantrof. De voetballer zei niet in de auto te hebben gereden, maar claimde dat een vriend achter het stuur had gezeten. Hij wist alleen niet meer wie dat was en waar hij was gebleven.

Dagblad van het Noorden meldt dat het incident de reden was voor FC Emmen om afscheid te nemen van de 31-jarige aanvaller.

De Visscher reageert tegenover VI op zijn vertrek bij FC Emmen. 'Er gaan verhalen rond, maar dit is pure lariekoek. Ik heb hier niets mee te maken. Er zat geen schot meer in bij Emmen, daarom is mijn contract ontbonden.'

Er gaat ook een gerucht dat er in de kleedkamer gevochten is tussen trainer Joop Gall en De Visscher, maar dat wordt door beide kanten ontkracht.

  1. Dominant Vitesse kan ook tegen Utrecht niet winnen in Gelredome

    Dominant Vitesse kan ook tegen Utrecht niet winnen in Gelredome

    Vitesse heeft vrijdagavond FC Utrecht er in het Gelredome niet onder gekregen. Hoewel het team van Henk Fraser voor eigen publiek domineerde, prijkte er na 90 minuten redelijk onderhoudend voetbal 1-1 op het scorebord. Ricky van Wolfswinkel bracht de Arnhemmers voor rust verdiend op voorsprong. Het voorbereidende werk was van uitblinker Milot Rashica, die de treffer voor 75 procent mocht claimen. Halverwege de tweede helft maakte Sébastien Haller uit het niets gelijk.

Live Voetbal

home logo VitesseVIT
EINDE
1-1
FC UtrechtUTR
away logo