Volledig scherm
© anp

Koeman wil PSV met fitte Immers 'extra tik' geven

UpdateFeyenoorder Lex Immers lijkt fit genoeg om zondag in actie te komen tijdens de wedstrijd tegen PSV. De middenvelder kampte met liesklachten, maar trainde vrijdag weer met de groep mee. Ook tweede doelman Ronald Graafland is weer fit.

Ronald Koeman.
Volledig scherm
Ronald Koeman. © EPA

'We hebben ons de afgelopen week redelijk kunnen herstellen van het drukke programma dat achter ons ligt", zei trainer Ronald Koeman vrijdag op de website van Feyenoord. 'De jongens met lichte blessures hebben we wat rust kunnen gunnen, waardoor ze vandaag weer volledig mee konden trainen."

Koeman beschikt daardoor over een fitte selectie. Alleen eerste doelman Erwin Mulder ontbreekt voorlopig vanwege een voetblessure. Hij wordt opnieuw vervangen door Kostas Lamprou.

De Rotterdammers gaan met vertrouwen naar Eindhoven, zei middenvelder Jordy Clasie. 'Hopelijk kunnen wij PSV zondag een extra tik geven', verwees hij naar de Europese nederlaag tegen Dnjepr. 'PSV zit niet in een goede fase. Het is een sterke ploeg, maar met bepaalde zwaktes. Hopelijk kunnen wij van die zwaktes gebruik maken.'

  1. PSV mist Moreno in strijd om Johan Cruijff Schaal
    Update

    PSV mist Moreno in strijd om Johan Cruijff Schaal

    PSV trainde vandaag nog zonder Héctor Moreno en mist hem zondag bij de strijd om de Johan Cruijff Schaal tegen Feyenoord. Hij kampte afgelopen week met hamstringklachten en was vandaag nog niet fit genoeg om met de groep te beginnen. ,,De wedstrijd komt te vroeg voor Moreno. We willen geen onnodige risico's nemen aan het begin van het seizoen'', zei trainer Phillip Cocu vrijdag tijdens een voorbeschouwende persconferentie in Zeist.