John Karelse treurt na een gemiste kans van NAC.
Volledig scherm
John Karelse treurt na een gemiste kans van NAC. © anp

NAC snakt tegen FC Utrecht naar zege

NAC Breda gaat vanavond voor eigen publiek tegen FC Utrecht op zoek naar de eerste zege van het seizoen. De huidige nummer 17 van de eredivisie haalde uit de eerste drie duels slechts een puntje. 'Daarom zijn drie punten nu ontzettend belangrijk', zegt trainer John Karelse op de website van zijn club. 'Een zege geeft vertrouwen. Zo stijgen we ook op de ranglijst.'

FC Utrecht heeft al vier winstpunten. 'Maar ze hebben normaal gesproken een groep met dezelfde kwaliteiten als wij', stelt Karelse, die nog geen beroep kan doen op de geblesseerde Danny Verbeek.

  1. Zware blessure Arias werpt schaduw over eerste zege Dordrecht

    Zware blessure Arias werpt schaduw over eerste zege Dordrecht

    FC Dordrecht boekte zaterdag tegen FC Volendam dan eindelijk de eerste overwinning van dit seizoen in de Jupiler League, maar de avond werd overschaduwd door een zware blessure bij spits Jafar Arias. De 21-jarige aanvaller kwam hard in botsing met doelman Hobie Verhulst van Volendam en verliet per brancard het veld. In het ziekenhuis bleek dat Arias zijn kuit- en scheenbeen heeft gebroken. De spits staat naar verwachting zes tot negen maanden aan de kant.