Volledig scherm
© REUTERS

Roep om terugkeer van Heurelho Gomes bij PSV

Binnen de begeleidingstaf van PSV wordt erop aangedrongen Heurelho Gomes terug te halen naar Eindhoven. De Braziliaanse doelman heeft nog een contract bij Tottenham Hotspur, speelt op huurbasis bij het Duitse Hoffenheim, maar wordt in verband gebracht met FC Twente.

Volledig scherm
© EPA

Intern bij PSV vinden ze dat er dan alles aan moet worden gedaan om de publiekslieveling niet naar Enschede, maar terug naar Eindhoven te laten komen. Zeker omdat de 32-jarige Gomes nog altijd wordt gezien als een topkeeper en die status hebben Boy Waterman, Przemyslaw Tyton en de terugkerende Jeroen Zoet (nog) niet.

Technisch manager Marcel Brands stelt dat hij nog geen poging heeft ondernomen om Gomes te verleiden. 'Twee jaar terug wel, toen vroeg Tottenham acht of negen miljoen euro en was zijn salaris veel te hoog. Misschien ligt dat nu anders. Maar ik ben hier nog niet mee bezig geweest.'

Volledig scherm
© reuters
  1. PSV mist Moreno in strijd om Johan Cruijff Schaal
    Update

    PSV mist Moreno in strijd om Johan Cruijff Schaal

    PSV trainde vandaag nog zonder Héctor Moreno en mist hem zondag bij de strijd om de Johan Cruijff Schaal tegen Feyenoord. Hij kampte afgelopen week met hamstringklachten en was vandaag nog niet fit genoeg om met de groep te beginnen. ,,De wedstrijd komt te vroeg voor Moreno. We willen geen onnodige risico's nemen aan het begin van het seizoen'', zei trainer Phillip Cocu vrijdag tijdens een voorbeschouwende persconferentie in Zeist.