Volledig scherm

Sulejmani: Niemand weet hoeveel pijn ik soms heb

Miralem Sulejmani viel in de Klassieker geblesseerd uit met een knieblessure en is enkele weken uit de roulatie. De topscorer van Ajax vertelt dat hij al maandenlang kampt met allerlei pijntjes.

Volledig scherm

'Ik heb sinds half oktober last van liesklachten. Ik heb dat lange tijd verzwegen, want ik wilde niet opgeven en voelde me goed genoeg om van waarde te kunnen zijn', zegt de Serviër tegen VI.

In de wedstrijd tegen ADO Den Haag werd Sulejmani door zijn eigen fans uitgefloten, omdat ze vonden dat de aanvaller te weinig inzet toonde. 'De supporters weten niet dat ik al maanden met een liesblessure rondloop. Niemand weet hoeveel pijn ik soms heb. Wat ook niemand weet, is dat ik tijdens de winterstop een enkeloperatie heb ondergaan waarbij een botsplinter is verwijderd.'

De enkelblessure hield Sulejmani over aan een doodschop van Samuel Scheimann van Excelsior. De verdediger van de Rotterdamse club kreeg daarvoor een directe rode kaart.

© PRO SHOTS
Volledig scherm
© PRO SHOTS
Volledig scherm
  1. Hopen op Leicester City, vrezen voor Barça en Real
    CHAMPIONS LEAGUE

    Hopen op Leicester City, vrezen voor Barça en Real

    Om 18.00 uur gaat PSV in de koker voor de loting van de groepsfase van de Champions League. PSV zat vorig jaar nog in de kampioenenpot 1, maar door de slechte resultaten van Nederlandse clubs in Europa is de landskampioen nu ingedeeld in pot 3. FC Basel, Borussia Mönchengladbach, Club Brugge, Dinamo Kiev, Olympique Lyon, Tottenham Hotspur en Sporting Portugal kunnen derhalve niet worden geloot. Op welke clubs moeten de Eindhovenaren hopen en welke clubs moeten ze juist vrezen?