Volledig scherm
© pro shots

Te Vrede op weg terug bij Feyenoord

Feyenoordtrainer Ronald Koeman kan waarschijnlijk spoedig een beroep doen op Mitchell te Vrede. De aanvaller die in de zomer overkwam van Excelsior, heeft voor het eerst met de groep meegetraind, nadat hij eind juli een operatie aan zijn lies had ondergaan.

'Het voelt goed om weer aan te sluiten bij de groep", zegt Te Vrede woensdag op de website van de Rotterdammers. 'Het is nog te vroeg om te zeggen wanneer ik weer helemaal fit ben, maar ik hoop dat ik volgende week volledig aan kan sluiten op de groepstraining om daarna helemaal wedstrijdfit te worden."

Te Vrede kwam door de operatie dit seizoen nog niet in actie voor Feyenoord.

  1. Cijfers: Scorende Ajacieden en falende Limburgers

    Cijfers: Scorende Ajacieden en falende Limburgers

    Elke speelronde in de Eredivisie beoordelen de verslaggevers van AD Sportwereld alle spelers. Bij Ajax maakten Davinson Sánchez en Kasper Dolberg een goede indruk tijdens de winst op PEC Zwolle. Beide spelers scoorden twee keer en worden beoordeeld met een 8. Bij Go Ahead zorgde Sinan Bytyqi er als invaller voor dat zijn ploeg zich terugvocht tegen AZ en krijgt hetzelfde cijfer. Roda JC zakte als ploeg door de ijs. Geen enkele voldoende en een 4 voor Roel Brouwers en Ard van Peppen.