Marco van Ginkel (rechts) in duel met Sergei Petrov.
Volledig scherm
Marco van Ginkel (rechts) in duel met Sergei Petrov.

Uitblinker Van Ginkel: 'Voel me gevleid door interesse Chelsea'

Met een stralende lach liep Marco van Ginkel vanavond door de mixed zone. De middenvelder was uitblinker en 'man of the match' in het ruim gewonnen EK-duel met Rusland (5-1).

Volledig scherm

De kilometervreter van Vitesse, die verrassend een basisplaats verwierf ten koste van Jordy Clasie, lijkt een blijvertje in de elite-elf van bondscoach Cor Pot.

'Dat denk ik ook', aldus de 20-jarige dynamische middenvelder, die inmiddels ook heeft vernomen dat de nieuwe Chelsea-coach José Mourinho hem graag naar Londen wil halen. 'Ik ben er nu niet mee bezig, maar ik voel me gevleid door hun interesse.'

Volledig scherm
Volledig scherm
Volledig scherm
  1. PSV mist Moreno in strijd om Johan Cruijff Schaal
    Update

    PSV mist Moreno in strijd om Johan Cruijff Schaal

    PSV trainde vandaag nog zonder Héctor Moreno en mist hem zondag bij de strijd om de Johan Cruijff Schaal tegen Feyenoord. Hij kampte afgelopen week met hamstringklachten en was vandaag nog niet fit genoeg om met de groep te beginnen. ,,De wedstrijd komt te vroeg voor Moreno. We willen geen onnodige risico's nemen aan het begin van het seizoen'', zei trainer Phillip Cocu vrijdag tijdens een voorbeschouwende persconferentie in Zeist.