Volledig scherm
© Pro Shots

Willem II huurt doelman Lamprou van Feyenoord

De Griekse doelman Kostas Lamprou komt in het nieuwe seizoen voor het gepromoveerde Willem II uit. De Brabantse eredivisieclub huurt de 22-jarige keeper van Feyenoord.

Bij de Rotterdamse club, waar hij als junior belandde, heeft hij door de komst van Warner Hahn (ex-FC Dordrecht) weinig perspectief meer. Derde doelman Roland Graafland (35) verlengde vandaag zijn contract in de Kuip met 1 jaar.

'We zijn heel blij met Kostas', liet Willem II-trainer Jurgen Streppel op VI.nl weten. 'Hij is een heel complete doelman. We hopen ons met hem veilig te spelen in de eredivisie.'

Lamprou moet bij Willem II de concurrentie aangaan met de Belg David Meul.

  1. El Ahmadi toont klasse, Younes onzichtbaar

    El Ahmadi toont klasse, Younes onzichtbaar

    Elke speelronde in de Eredivisie beoordelen de verslaggevers van AD Sportwereld alle spelers. Dit weekeinde blonk Karim El Ahmadi uit tijdens De Klassieker. De Feyenoorder ging met de juiste felheid zijn duels met Hakim Ziyech in en greep de controle over het middenvelder. El Ahmadi wordt net als andere uitblinkers als Albert Rusnák (Groningen) en Sam Larsson (Heerenveen) beoordeeld met een 7,5. Aan de kant van Ajax was Amin Younes onzichtbaar. Achter zijn naam komt een 4.