Volledig scherm
© epa

Willems door knieblessure onzeker voor PSV-Feyenoord

Jetro Willems heeft een knieblessure overgehouden aan de Europese uitwedstrijd van PSV bij Dnjepr Dnjepropetrovsk. De 18-jarige international liep die kwetsuur in de eerste helft op en bleef na rust achter in de kleedkamer. Trainer Dick Advocaat weet nog niet of Willems op tijd fit is voor de topper zondagmiddag tegen Feyenoord.

Advocaat bracht middenvelder Orlando Engelaar in het veld voor Willems, waardoor Kevin Strootman een linie naar achteren ging. De international leidde met balverlies het tweede doelpunt van Dnjepr in (2-0).

  1. Cijfers: Scorende Ajacieden en falende Limburgers

    Cijfers: Scorende Ajacieden en falende Limburgers

    Elke speelronde in de Eredivisie beoordelen de verslaggevers van AD Sportwereld alle spelers. Bij Ajax maakten Davinson Sánchez en Kasper Dolberg een goede indruk tijdens de winst op PEC Zwolle. Beide spelers scoorden twee keer en worden beoordeeld met een 8. Bij Go Ahead zorgde Sinan Bytyqi er als invaller voor dat zijn ploeg zich terugvocht tegen AZ en krijgt hetzelfde cijfer. Roda JC zakte als ploeg door de ijs. Geen enkele voldoende en een 4 voor Roel Brouwers en Ard van Peppen.