Randy Wolters. © PRO SHOTS
Volledig scherm
Randy Wolters. © PRO SHOTS

Wolters verruilt FC Emmen voor FC Den Bosch

Randy Wolters vervolgt zijn loopbaan na dit seizoen bij FC Den Bosch. De 21-jarige aanvaller van FC Emmen bereikte vandaag overeenstemming over een 2-jarig contract bij de club uit Brabant.

Fred van der Hoorn, technisch directeur van FC Den Bosch, is blij met de komst van Wolters. 'Randy is een talentvolle buitenspeler, die zowel op links als op rechts uit de voeten kan. Randy heeft veel snelheid, een goede actie en is in het bezit van een prima voorzet. Wij verwachten dat hij zich bij ons de komende jaren kan doorontwikkelen en voor veel dreiging in de aanval gaat zorgen. We kijken dan ook met veel plezier uit naar de samenwerking.'

  1. Cijfers: Scorende Ajacieden en falende Limburgers

    Cijfers: Scorende Ajacieden en falende Limburgers

    Elke speelronde in de Eredivisie beoordelen de verslaggevers van AD Sportwereld alle spelers. Bij Ajax maakten Davinson Sánchez en Kasper Dolberg een goede indruk tijdens de winst op PEC Zwolle. Beide spelers scoorden twee keer en worden beoordeeld met een 8. Bij Go Ahead zorgde Sinan Bytyqi er als invaller voor dat zijn ploeg zich terugvocht tegen AZ en krijgt hetzelfde cijfer. Roda JC zakte als ploeg door de ijs. Geen enkele voldoende en een 4 voor Roel Brouwers en Ard van Peppen.