Filmmaker Paul Verhoeven.
Volledig scherm
Filmmaker Paul Verhoeven. © ANP

Nieuwe film Paul Verhoeven: Steekspel

De nieuwste speelfilm van Paul Verhoeven krijgt de titel Steekspel. Dat heeft de regisseur van onder meer Zwartboek en Turks Fruit gisteravond bekendgemaakt.

De film komt voort uit Verhoevens project Entertainment Experience, waarbij het publiek suggesties mag aandragen over script, acteurs, muziek en ook de titel.

In totaal zonden bijna 3400 deelnemers een titelsuggestie in. De regisseur vond Steekspel het meest treffend. Nu de titel bekend is, mag het publiek zich uitleven op een filmposter en de titelsong. Het filmproject van de bekende regisseur begon met een klein stukje script, geschreven door Kim van Kooten. De rest is zogenoemd 'user generated'.

  1. Trailerprimeur van nieuwe Nederlandse thriller De Held
    Video

    Trailerprimeur van nieuwe Nederlandse thriller De Held

    De officiële trailer van de nieuwe Nederlandse speelfilm De Held is pas morgen in de bioscopen te zien, maar AD.nl heeft de eerste beelden van de onheilspellende thriller nu al in handen gekregen. De Held is een verfilming van het gelijknamige boek van Jessica Durlacher met een sterrencast die bestaat uit onder anderen Monic Hendrickx, Fedja van Huêt, Daan Schuurmans, Kitty Courbois, Hans Croiset, Susan Visser, Thijs Boermans en Suus de Nies.