Jon Hamm (l) krijgt ongevraagd advies van Jonah Falcon (r).
Volledig scherm
Jon Hamm (l) krijgt ongevraagd advies van Jonah Falcon (r). © Bruno / Twitter

Man met grootste penis ter wereld geeft 'Don Draper' advies

Acteur Jon Hamm, die de rol van Don Draper speelt in de hitserie Mad Men, heeft fans en media gevraagd om geen aandacht meer te besteden aan zijn geslacht. Omdat Hamm, naar verluidt, nogal groot geschapen is, is dit goed te zien in de strakke broeken die hij soms draagt. Jonah Falcon, de man met de grootste penis ter wereld, komt nu nog met wat goed bedoeld advies voor de ster.

Falcon mag graag strakke broekjes dragen om zijn zaakje te accentueren.
Volledig scherm
Falcon mag graag strakke broekjes dragen om zijn zaakje te accentueren. © Twitter

Falcon weet met zijn ruim 33 centimeter waar hij het over heeft. Uiteraard krijgt hij ook veel aandacht, misschien ook wel omdat hij graag strakke wielrenbroeken draagt om de zijn zaakje te accentueren. Ook werd hij eens gefouilleerd op het vliegveld omdat de douanebeambtenaren ervan overtuigd waren dat de enorme bobbel in zijn broek een wapen was.

Ballen
"Ik durf er wat om te verwedden dat zijn ballen het probleem zijn, aldus Falcon over Hamms intieme delen aan de Huffington Post. "Ballen veroorzaken de meeste bobbels. Zijn penis reikt niet tot in zijn broekspijp, zoals de mijne."

"Ik houd ervan om de boel bij elkaar te houden. Als je ouder wordt, zakken je ballen en hebben ze support nodig. Als het wel zijn penis is, die het probleem veroorzaakt, kan hij hem naar boven dragen, zoals Europese mannen doen," gaat hij nog even verder.

Tot slot stelt Falcon dat Hamm beter op het commentaar kan reageren met grapjes of gewoon met stilte. "Hij moet gewoon knikken en lachen en geen van de vragen erover beantwoorden."