Nieuwste gadget voor op de piste: lichtgevend snowboard

VideoDe Japanse designer Norihoko Enomoto ontwikkelt de nieuwste gadget voor op de piste: een lichtgevend snowboard. In de creatie zijn duizenden ledlampjes verwerkt. 

Wie de blits wil maken moet wel even wachten tot het donker wordt én nog even geduld hebben, want het snowboard is nog niet in productie genomen. 

Volledig scherm
© Enomoto Manufactoring
 1. Leeuwinnen na zege op België met perfecte score naar kwartfinale EK

  Leeuwinnen na zege op België met perfecte score naar kwartfinale EK

  De Oranjevrouwen hebben zich geplaatst voor de kwartfinale van het EK. In Tilburg werd er gewonnen van België (2-1) waardoor Nederland na drie gewonnen groepswedstrijden poulewinnaar is geworden. Zaterdag speelt het in Doetinchem een kwartfinalewedstrijd tegen de nummer twee uit Poule B. Zowel Duitsland, Zweden of Rusland kan dan de tegenstander worden. Voor toernooidebutant België zit het toernooi erop. Sherida Spitse en uitblinkster Lieke Martens (via een Belgisch been) maakten de Nederlandse doelpunten.
 2. Moeder vermoorde Marianne: Wim Dankbaar maakt mij kapot
  Moord Marianne Vaatstra

  Moeder vermoorde Marianne: Wim Dankbaar maakt mij kapot

  De moeder van de in 1999 vermoorde Marianne Vaatstra (16) heeft de rechtbank in Haarlem vandaag gevraagd een contactverbod, rectificaties, een publicatieverbod en een schadevergoeding van 16.000 euro op te leggen aan publicist Wim Dankbaar. Volgens de moeder maakt Dankbaar haar kapot door haar steeds te betrekken in zijn onderzoek naar de moord. Zo publiceert hij op zijn site onder meer zelfgeschreven brieven uit haar naam.