© Thinkstock
Volledig scherm
© Thinkstock

Jongeren kunnen reis boeken via Facebook

Via GoFun.nl, de reisorganisatie gespecialiseerd in jongerenreizen, kunnen vanaf deze zomer via Facebook reizen worden geboekt. GoFun is populair bij jongeren vanwege het aanbod betaalbare (examen-)reizen, inclusief kroegentochten, excursies en party's.

Met nu al duizenden GoFun.nl-fans en 'likers' op Facebook ziet de reisorganisatie brood in het aanbieden van reizen via de sociale mediasite.

Het werkt niet alleen snel en makkelijk, het brengt ook nog eens de jongeren die naar dezelfde bestemming reizen met elkaar in contact.

  1. Wegscheren schaamhaar vergroot de kans op soa's

    Wegscheren schaamhaar vergroot de kans op soa's

    Mannen en vrouwen die regelmatig met wax, mesjes of apparaten hun schaamstreek ontharen hebben een grotere kans om een soa (seksueel overdraagbare aandoening) op te lopen dan mensen die helemaal niks doen aan de begroeiing van hun genitale zones. Dat blijkt uit onderzoek van de Universiteit van Californië onder ruim 7500 proefpersonen tussen de 18 en 65 jaar. Volgens de wetenschappers is de kans om een soa te krijgen bij kale mensen maar liefst 80 procent groter dan bij mensen met schaamhaar.