© Thinkstock
Volledig scherm
© Thinkstock

Jongeren kunnen reis boeken via Facebook

Via GoFun.nl, de reisorganisatie gespecialiseerd in jongerenreizen, kunnen vanaf deze zomer via Facebook reizen worden geboekt. GoFun is populair bij jongeren vanwege het aanbod betaalbare (examen-)reizen, inclusief kroegentochten, excursies en party's.

Met nu al duizenden GoFun.nl-fans en 'likers' op Facebook ziet de reisorganisatie brood in het aanbieden van reizen via de sociale mediasite.

Het werkt niet alleen snel en makkelijk, het brengt ook nog eens de jongeren die naar dezelfde bestemming reizen met elkaar in contact.

  1. Wat betekenen die Zweedse merknamen van Ikea eigenlijk?

    Wat betekenen die Zweedse merknamen van Ikea eigenlijk?

    Voor de staycationers onder ons: een tripje naar Ikea is eigenlijk ook een beetje vakantie met al die onuitspreekbare namen die ze hun meubels geven. Ze slaan wel degelijk ergens op, vertelt Mikael Ydholm, Head of Research bij IKEA aan Apartment Therapy, vlak voor de aftrap van de nieuwe collectie. Hij legt uit waar Zweedse tongbrekers als förhöja en kryddnejlika vandaan komen. Een cursus Zweeds voor beginners, om mee uit te pakken bij je volgende tripje naar de meubelwinkel.