© ANP
Volledig scherm
© ANP © anp

Indianentooi Joan Franka kost 5000 euro

Na afloop van het Nationale Songfestival ging het voornamelijk over de indianenoutfit van winnares Joan Franka. De ontwerpster van de tooi doet in het AD uit de doeken dat het pronkstuk 5000 euro kost.

'Willen mensen een blauwe of een paarse? Het kan. Ik ben er ruim een week mee bezig,' zegt mode-ontwerpster Nicoline van Marle.

Of Joan het indianenpak ook tijdens het Songfestival gaat dragen is nog maar de vraag, maar Nicoline heeft in ieder geval geen bezwaar tegen. 'Ik heb tegen Joan gezegd dat de tooi mee mag naar Bakoe. Eventueel kan hij nog wat worden opgepimpt in het kader van het Songfestival.' Kritiek op de tooi doet de designer niets. 'Ben je gek? Ik vind die aandacht alleen maar leuk.'

  1. Prince en Bowie breiden flink uit in Top 2000

    Prince en Bowie breiden flink uit in Top 2000

    Zoals verwacht hebben David Bowie en Prince hun imperium in de nieuwe editie van de Top 2000 flink uitgebreid. Beide overleden poplegendes kwamen tekort voor een klassering bij de bovenste 3 van de jaarlijkse lijst van Radio 2, maar krijgen er wel een aanzienlijk aantal nieuwe noteringen bij. Dat blijkt op de site staatieindetop2000.nl die de radiozender vandaag online zette. Daarop is niet te zien hoe hoog de songs staan, maar wel of ze dit jaar de lijst met mooiste liedjes ooit gemaakt hebben gehaald.