Laura Pausini. FOTO EPA
Volledig scherm
Laura Pausini. FOTO EPA

Laura Pausini cancelt show na dodelijk ongeluk

De Italiaanse zangeres Laura Pausini heeft gisteren een concert in Reggio Calabria moeten afzeggen na een tragisch ongeluk. Bij de opbouw van het podium kwam een van haar crewmembers om het leven toen een stelling naar beneden stortte. Twee anderen raakten gewond.

Volledig scherm
© epa

De 37-jarige zangeres maakte het nieuws zelf bekend op haar website. 'Vannacht is onze vriend en reisgenoot Matthew Armellini overleden in Reggio Calabria. Matthew was een technisch expert. Een jonge, sterke vent, gereserveerd en beleefd.'

Pausini is naar eigen zeggen zeer aangeslagen door de dood van de 31-jarige Armellini. 'Dit is voor mij heel moeilijk en pijnlijk. Ik voel me machteloos. Ik zou willen dat ik iets kon doen.'

De Italiaanse zangeres is dit jaar ook in ons land te bewonderen. Op 19 mei staat ze in Amsterdam in een uitverkochte Heineken Music Hall.

  1. Prince en Bowie breiden flink uit in Top 2000

    Prince en Bowie breiden flink uit in Top 2000

    Zoals verwacht hebben David Bowie en Prince hun imperium in de nieuwe editie van de Top 2000 flink uitgebreid. Beide overleden poplegendes kwamen tekort voor een klassering bij de bovenste 3 van de jaarlijkse lijst van Radio 2, maar krijgen er wel een aanzienlijk aantal nieuwe noteringen bij. Dat blijkt op de site staatieindetop2000.nl die de radiozender vandaag online zette. Daarop is niet te zien hoe hoog de songs staan, maar wel of ze dit jaar de lijst met mooiste liedjes ooit gemaakt hebben gehaald.