Rammstein.
Volledig scherm
Rammstein. © ANP

Rammstein in 2013 in Nijmegen en op Werchter

Het festivalseizoen is nog maar net afgelopen, of Rock Werchter heeft met Rammstein al zijn eerste headliner voor de volgende editie al prijsgegeven. De heren van Rammstein treden aan op het hoofdpodium. Behalve de Main Stage zijn er net zoals dit jaar de Pyramid Marquee en The Barn.

De Duitse band doet op 1 juni volgend jaar Nijmegen aan op het Fortarock XL festival, dat voor de vijfde editie in het Goffertpark een nieuwe thuishaven heeft gevonden.

Rock Werchter slaat steeds vroeger een lijntje uit naar de volgende zomer. Vorig jaar werden de eerste namen eind november bekend gemaakt, nu is dat al eind september.

Rock Werchter 2013 vindt plaats van donderdag 4 juli tot en met zondag 7 juli. De ticketverkoop start op vrijdag 2 november.

  1. Prince en Bowie breiden flink uit in Top 2000

    Prince en Bowie breiden flink uit in Top 2000

    Zoals verwacht hebben David Bowie en Prince hun imperium in de nieuwe editie van de Top 2000 flink uitgebreid. Beide overleden poplegendes kwamen tekort voor een klassering bij de bovenste 3 van de jaarlijkse lijst van Radio 2, maar krijgen er wel een aanzienlijk aantal nieuwe noteringen bij. Dat blijkt op de site staatieindetop2000.nl die de radiozender vandaag online zette. Daarop is niet te zien hoe hoog de songs staan, maar wel of ze dit jaar de lijst met mooiste liedjes ooit gemaakt hebben gehaald.