Adele.
Volledig scherm
Adele. © Getty Images

Wordt Adele de nieuwe muzikale Bondgirl?

Geruchten doen de ronde dat we Adele's stemgeluid te horen zullen krijgen op de soundtrack van 'Skyfall', de nieuwste Bondfilm die oktober dit jaar op het grote scherm verschijnt.

De muziek voor 'Skyfall' wordt opgenomen in Abbey Road Studios, waar Thomas Newman sleutelt aan de filmscore en waar ook zwangere Adele eerder deze maand werd gespot.

Wie niet meteen weet wie Newman is, moet maar eens luisteren naar zijn intense creaties in onder meer 'The Shawshank Redemption', 'American Beauty', 'The Help' en 'Revolutionary Road' of simpelweg klikken op de bijgevoegde Spotify-lijstjes.

  1. Prince en Bowie breiden flink uit in Top 2000

    Prince en Bowie breiden flink uit in Top 2000

    Zoals verwacht hebben David Bowie en Prince hun imperium in de nieuwe editie van de Top 2000 flink uitgebreid. Beide overleden poplegendes kwamen tekort voor een klassering bij de bovenste 3 van de jaarlijkse lijst van Radio 2, maar krijgen er wel een aanzienlijk aantal nieuwe noteringen bij. Dat blijkt op de site staatieindetop2000.nl die de radiozender vandaag online zette. Daarop is niet te zien hoe hoog de songs staan, maar wel of ze dit jaar de lijst met mooiste liedjes ooit gemaakt hebben gehaald.