DvdA_Rotterdam on Twitter

UPDATE storing bij de #erasmusbrug tot nadere berichtgeving zijn de tours gecanceld. Brug oversteken op eigen risico. #010byday #excuses

Erasmusbrug weer open na storing

De Erasmusbrug in Rotterdam kampte vanmiddag korte tijd met een storing. De tours van de Dag van de Architectuur naar de kelder van de Erasmusbrug zijn inmiddels hervat.

Toen de slagboom van de Erasmusbrug om 13.45 uur niet meer open wilde, zag de organisatie van de Dag van de Architectuur zich genoodzaakt de tours naar de basculekelder te cancellen. 

De bezoekers zouden tijdens de tour juist alles leren over het 'ingenieuze systeem' van de Erasmusbrug. Zij kregen een alternatieve tour aangeboden op de Wilhelminapier, inclusief bezoek aan het dak van Las Palmas.

Om 15 uur konden de tours naar de kelder van de Erasmusbrug worden hervat.

Volledig scherm
© ANP
  1. Rinus Israël ontvangt eerste exemplaar 'Ons Feyenoord'

    Rinus Israël ontvangt eerste exemplaar 'Ons Feyenoord'

    Rinus Israël, de Feyenoord-aanvoerder die in 1970 niet alleen de Europa Cup maar later ook nog de wereldbeker omhoog mocht houden, behoorde tot de drie favorieten van de opa van Feyenoord-supporter Bob Dijkgraaf. ,,Hij had het altijd over Rinus Israël, Theo Laseroms en Willem van Hanegem.’’ Dus stond de 25-jarige Dijkgraaf vanmiddag in boekhandel Snoek in hartje Rotterdam oog in oog met ‘IJzeren Rinus’ om het allereerste exemplaar van zijn boek Ons Feyenoord te overhandigen.