Volledig scherm
Samson en Gert © ANP

Concert Samson & Gert voor volwassenen snel uitverkocht

Fans van Samson & Gert die graag bij de verjaardagsshow 'Throwback Thursday in het Sportpladijs' willen zijn, hebben pech. Alle 16.000 kaartjes voor het concert 30 november zijn uitverkocht. En dat in amper twee dagen tijd. Zoals Samson zou zeggen: 'Zou daar dan zo geen tweede overtreding - euh optreden - van de Studio 100-vrienden van komen, zo, Gertjeuh?'

Duizenden twintigers en dertigers zullen 30 november meezingen met alle liedjes van Samson & Gert in het Sportpaleis in Antwerpen. Dan viert het duo de twintigste verjaardag van Ketnet met een groots muzikaal feest. Dat is voor een keertje niet bedoeld voor de kinderen van vandaag, maar voor die van toen. Zij zijn inmiddels 'jongvolwassenen', zoals Samson het ongetwijfeld nooit correct zou uitspreken.

Voormalige Ketnetgezichten en Bekende Vlamingen zoals Steven Van Herreweghe, Sofie Van Moll en Peter Van de Veire zullen die avond ook van de partij zijn.

Andere namen volgen nog, en wie weet, ook nog een tweede datum. In elk geval is er wel een wachtlijst voor 'Throwback Thursday in het Sportpladijs' opgesteld.

Ken jij alle liedjes van het populaire duo Samson & Gert nog uit je hoofd? Test het hieronder.