Volledig scherm
Josje, de Eva van Tony. © RTL

'Eva' van Tony: We hebben elkaar nog niet gezien

Tony 'Sterretje' Wyczynski koos gisteravond zijn Eva in het programma Adam zkt. Eva VIPS. Maar volgens Josje is er nog geen sprake van een echte romance. ,,Je bent niet verliefd binnen drie dagen", laat ze los aan deze site.

Quote

Tony en ik hebben een leuke vriendschap opgebouwd

Josje

,,Ik heb iemand ontmoet met wie ik zo'n klik heb, de ware Eva! Ik heb op gevoel gekozen en wil Josje graag voorstellen aan mijn vrienden", reageerde Tony euforisch nadat hij voor Josje had gekozen.

Hoewel de twee dezelfde humor delen en met elkaar konden lachen, kan Josje nog niet stellen dat zij en Tony een relatie hebben. Sterker, ze hebben nog geen vervolgdate gehad. ,,Tony en ik hebben een leuke vriendschap opgebouwd. Je kunt niet binnen drie dagen verliefd zijn op iemand", vertelt de uit Soest afkomstige coffeeshopmedewerkster.

Hoe de toekomst eruitziet? ,,Ik heb echt geen idee. We hebben het erg druk en dus weinig tijd. Ik weet ook niet wat de programmamakers nog van plan zijn. Misschien komt de vervolgdate wel op tv of komt er een Hoe Is Het Nu Met?-aflevering. Het is echt afwachten."

Poedelnaakt

Volledig scherm
© RTL

Met zijn deelname aan de opmerkelijke datingshow, waarin een BN'er uit de kleren gaat en op een onbewoond eiland wordt gekoppeld aan twee potentiële liefdespartners, wilde Tony zijn feestimago aan de wilgen hangen. Hij ontmoette twee Eva's: Sofia en Josje. Ondanks het feit dat Tony en Sofia 'een zekere klik' voelden, koos hij toch voor Josje.

Volgende week gaat voormalig topzwemster Inge de Bruijn naakt voor het programma.

poll

Wie is jouw favoriete RTL Late Night-presentator?

Wie is jouw favoriete RTL Late Night-presentator?

  • Beau van Erven Dorens (71%)
  • Humberto Tan (29%)
13914 stemmen