Volledig scherm
© NPO

Jan Smit jubelt om jubileumcijfers Beste Zangers

Jan Smit is vanochtend lekker wakker geworden. Het door hem gepresenteerde De Beste Zangers was gisteravond een van de drie best bekeken programma's. Op Twitter jubelde Jan vanwege de kijkcijfers.

,,Wat een jubileumcijfers!", roept de Volendamse zanger enthousiast uit. In de kijkcijfer top 3 staat Het beste van 10 jaar beste zangers op de derde plek met 1,2 miljoen kijkers. Alleen de NOS Journaals van 20.00 uur en 18.00 uur trokken meer kijkers, respectievelijk 1,7 miljoen en 1,3 miljoen.

Gisteravond was een bijzondere aflevering van De Beste Zangers te zien waarin werd teruggeblikt op de afgelopen tien seizoenen. Oud-kandidaten bekeken hun optreden nog een keer en haalden herinneringen op aan hun deelname. Ook volgende week zaterdag komen hoogtepunten van de afgelopen jaren voorbij.

  1. Linkin Park schrijft brief aan Chester: Onze harten zijn gebroken

    Linkin Park schrijft brief aan Chester: Onze harten zijn gebroken

    Linkin Park heeft een emotionele brief geschreven aan hun frontman Chester Bennington, die donderdag een einde aan zijn leven maakte. De bandleden laten weten dat er in de 'familie' ongeloof heerst en dat ze diep verdrietig zijn. ,,Onze liefde voor het maken van muziek is onlosmakelijk. Hoewel we niet weten welk pad onze toekomst zal kiezen, weten we dat elk van onze levens beter was door jou. Bedankt voor dat cadeau. We houden van je en missen je'', schrijven ze aan Bennington.