Volledig scherm
© ap

Lady Gaga huldigt EK-stadion Warschau in

De Amerikaanse popster Lady Gaga en enkele lokale beroemdheden huldigen op 29 januari het volledig nieuwe nationale voetbalstadion in de Poolse hoofdstad Warschau in. Dat maakten de organisatoren vandaag bekend.

Lady Gaga.
Volledig scherm
Lady Gaga. © photo_news

Het stadion werd gebouwd voor het EK 2012, dat deze zomer georganiseerd wordt door Polen en Oekraïne. In Warschau zal onder andere de openingswedstrijd tussen Polen en Griekenland gespeeld worden. Het nationale stadion in Warschau is het laatste Poolse stadion dat nog opgeleverd moest worden. Met 58.000 zitplaatsen wordt het het grootste voetbalstadion van het land.

Volledig scherm
© reuters
Volledig scherm
© reuters
  1. Levenslang stadionverbod voor racistische Burnley-fan

    Levenslang stadionverbod voor racistische Burnley-fan

    De Engelse voetbalclub Burnley heeft harde maatregelen genomen tegen een fan die zaterdag tijdens de oefenwedstrijd tegen Bradford City racistische opmerkingen maakte naar een donkere speler van de tegenstander. De dertigjarige boosdoener werd al snel geïdentificeerd en kreeg direct een levenslang stadionverbod van Burnley. Dat betekent dat hij zowel de thuis- als uitwedstrijden van zijn favoriete club allemaal op de televisie zal moeten bekijken.