Volledig scherm
© getty

Ongeslagen Azarenka meldt zich af voor Dubai

De Wit-Russische tennisster Victoria Azarenka heeft zich vandaag teruggetrokken uit het WTA-toernooi van Dubai. De nummer 1 van de wereld ondervindt na een aantal drukke weken te veel last van haar enkel. Azarenka, dit jaar nog ongeslagen, won de Australian Open en de toernooien van Sydney en Doha.

'Sinds Australië wordt me al verteld rust te nemen. Ik moet dat nu echt doen', aldus Azarenka.

De aanvoerster van de wereldranglijst is niet de enige toptennisster die ontbreekt in Dubai. De Tsjechische Petra Kvitova, de Chinese Li Na en Vera Zvonareva uit Rusland hebben zich ook teruggetrokken.

Volledig scherm
© epa
  1. Pijlen» Update

    Voorzitter Belgische club neemt ontslag vanwege Engels cor­rup­tie­schan­daal

    In het grootschalige corruptieschandaal dat momenteel in Engeland woedt, kwam gisteren een Belgische link bovendrijven. De voorzitter van Oud-Heverlee Leuven Jimmy Houtput was bereid om zijn club (via een fictief investeringsbedrijf dat zogenaamd spelers zou bezitten) te laten fungeren als een soort 'doorgeefluik'. Op die manier zou het voortaan door FIFA verboden 'Third Party Ownership' omzeild worden. OHL zou een deel van de transfersom opstrijken. Vanochtend meldde de club dat hun voorzitter ontslag neemt.

Live Voetbal

home logo PEC ZwolleZWO
20:00
ADO Den HaagADO
away logo