Uitzinnige menigte huldigt zwemsters in HHH

VideoRuim 5000 uitzinnige fans huldigen zaterdagavond in een volgepakt Holland Heineken House de zwemsters. Op de klanken van 'Party Rock Anthem' van het Amerikaanse muziekduo LMFAO lopen de zwemsters de trap af. Ranomi straalt van oor tot oor. De meiden - ook de 'zilveren' estafettezwemsters Inge Dekker en Hinkelien Schreuder worden vanavond gehuldigd - gaan direct over tot veel gedans, het publiek klapt zich suf.

Schreuder laat zich uit: 'Het was heel spannend! Ik ben trots dat ik deel mocht uitmaken van dit team. Dekker laat los: 'Fantastisch!'  Veldhuis en Kromowidjojo krijgen uit het publiek achtereenvolgens symbolische een grote bronzen en gouden medaille uitgereikt. Een blije en licht emotionele Ranomi kijkt haar gouden race met tranen in haar ogen terug. 'Vijf prachtige vrouwen, allemaal kampioenen,' roept Humberto Tan en vraagt het HHH nogmaals om een daverend applaus.

'We are the champions, schalt door de speakers,' en de zwemdames en het publiek zingen mee. 'Het feest wordt afgesloten met het nummer 'Gas op die lolly' waar Ranomi eerder over twitterde. Al huppelend en dansend verdwijnen de kampioenen van het podium waarna in het HHH nog lang wordt door gefeest.

Live Voetbal

home logo FC UtrechtUTR
12:30
Roda JC KerkradeRJC
away logo
home logo VitesseVIT
14:30
FeyenoordFEY
away logo
home logo Sparta RotterdamSPA
14:30
ADO Den HaagADO
away logo
home logo PSVPSV
16:45
AjaxAJA
away logo
home logo Real MadridRMA
20:45
BarcelonaBAR
away logo

poll

Hoe eindigt PSV - Ajax?

Hoe eindigt PSV - Ajax?

  • PSV wint (41%)
  • Ajax wint (41%)
  • Het wordt een gelijkspel (19%)
22991 stemmen