Volledig scherm

Heleen van Royen krijgt boekwinkel in Amsterdam

Heleen van Royen lanceert haar nieuwe roman De hartsvriendin in haar eigen, tijdelijke, boekhandel. De schrijfster is daar een week lang elke dag te vinden.

Op 6 mei wordt De Harstvriendin gelanceerd in het winkelpand aan de Warmoesstraat. Heleen van Royen is aanwezig om te signeren, maar woont ook andere activiteiten met lezers bij, zoals voorlees- en signeersessies van bevriende schrijvers en muziekoptredens.
De events staan in het teken van de twee hoofdthema's van De hartsvriendin, zelfliefde en vrouwenvriendschap. Van Royen noemt de winkel op haar eigen website 'een droom die uitkomt'. 'Het lijkt me fantastisch: een store waar al mijn werk verkrijgbaar is en ik mijn lezers kan ontmoeten.'

Heleens boekwinkel gaat na een week weer dicht.

  1. Politie vindt wapens en drugs bij Chris Brown
    Update

    Politie vindt wapens en drugs bij Chris Brown

    De politie van Los Angeles heeft dinsdag wapens en drugs gevonden bij de woning van Chris Brown, waar agenten in afwachting zijn van een huiszoekingsbevel. De zanger gooide de spullen in een plunjezak uit het raam, meldt TMZ. De politie kwam op het huis van de zanger af nadat een vrouw het alarmnummer 911 had gebeld en beweerde dat Chris Brown haar had bedreigd met een vuurwapen. De politie arriveerde om 3.00 uur in de nacht bij zijn woning.