Mariah Carey.
Volledig scherm
Mariah Carey. © Bruno

Mariah Carey (43) toont strak lichaam in monokini

In haar nieuwe video zal zangeres Mariah Carey zich laten zien in een weinig verhullende outfit. De 43-jarige moeder is gespot in een sexy monokini op de set. Twee jaar geleden beviel ze van een tweeling, maar aan haar afgetrainde lichaam te zien, heeft ze alles op alles gezet om weer in vorm te komen.

Als een soort voorproefje deelde Mariah al wat foto's van de opnames met haar fans. Zo zien we de zangeres met haar los gedragen lange blonde lokken poseren in de weinig verhullende zwarte monokini. Ze straalt en voelt zich duidelijk op haar gemak.

Eerder liet ze weten haar zwangerschapskilo's kwijt te raken door goed op haar eten te letten, lange wandelingen te maken en oefeningen in het zwembad te doen.

  1. Politie vindt wapens en drugs bij Chris Brown
    Update

    Politie vindt wapens en drugs bij Chris Brown

    De politie van Los Angeles heeft dinsdag wapens en drugs gevonden bij de woning van Chris Brown, waar agenten in afwachting zijn van een huiszoekingsbevel. De zanger gooide de spullen in een plunjezak uit het raam, meldt TMZ. De politie kwam op het huis van de zanger af nadat een vrouw het alarmnummer 911 had gebeld en beweerde dat Chris Brown haar had bedreigd met een vuurwapen. De politie arriveerde om 3.00 uur in de nacht bij zijn woning.