Wilma Nanninga. ©Brunopress
Volledig scherm
Wilma Nanninga. ©Brunopress

Wilma scoort met cup G

De bezoekers van mokkels.nl waren er even zoet mee, maar kunnen nu wel met enige mate van zekerheid de 'Cupmaten van BN'ers Top 100' presenteren. Wilma Nanninga laat de concurrentie met haar voorgevel ver achter zich. Geen andere BN'er kan aan de cup G van de roddelkoningin tippen.

Fajah Lourens. ©Brunopress
Volledig scherm
Fajah Lourens. ©Brunopress

Ook behorend tot de buitencategorie: Kim Holland (75F), Karin Bloemen (F) en - verrassend -  Loretta Schrijver (F). 

De leden van het mannenforum gingen voor de borstenlijst nauwkeurig te werk. De afgelopen tweeënhalf jaar speurden ze het internet af naar uitspraken van de celebs over hun borstomvang.

In de lijst wordt bovendien duidelijk aangegeven wie de boel met siliconen belazert. Zo hebben bijvoorbeeld Angela Groothuizen, Fajah Lourens en Aukje van Ginneken een sterretje achter hun naam. Ook vermeld: Politica Mei Li Vos dankt haar 11de plek aan haar zwangerschap.

Karin Bloemen. ©Brunopress
Volledig scherm
Karin Bloemen. ©Brunopress
  1. Chantal Janzen koopt eerste velletje Kinderpostzegels
    foto's

    Chantal Janzen koopt eerste velletje Kin­der­post­ze­gels

    Chantal Janzen (37) heeft vandaag de eerste Kinderpostzegels aan haar voordeur gekocht om daarmee de Kinderpostzegelactie 2016 te starten. ,,Ook al doe je niets met die postzegels, dat maakt niet uit. Het gaat er natuurlijk om dat ze verkocht worden'', liet ze weten over het velletje zegels met de opdruk van een bus vol bekende karaktertjes van Annie M.G. Schmidt, waaronder Pluk van de Petteflet en Jip en Janneke.