Volledig scherm
© ANP/Kippa

Fatima winnaar Expeditie Robinson

Fatima Moreira de Melo is de winnaar van Expeditie Robinson 2012. In een spannende finaleproef won ze van Peggy Vrijens, Christophe de Meulder en Fajah Lourens.

Het was de 14e editie van het avonturenprogramma waarin bekende Nederlanders en Vlamingen de strijd met elkaar aangingen. Dit jaar reisden de deelnemers naar Maleisië.

De vier finalisten brachten in totaal 33 dagen op het eiland door. Andere BN'ers die meededen aan het programma waren Lodewijk Hoekstra, Tess Milne, Paul Turner, Ruud Feltkamp en Willie Wartaal.

  1. Prince en Bowie breiden flink uit in Top 2000

    Prince en Bowie breiden flink uit in Top 2000

    Zoals verwacht hebben David Bowie en Prince hun imperium in de nieuwe editie van de Top 2000 flink uitgebreid. Beide overleden poplegendes kwamen tekort voor een klassering bij de bovenste 3 van de jaarlijkse lijst van Radio 2, maar krijgen er wel een aanzienlijk aantal nieuwe noteringen bij. Dat blijkt op de site staatieindetop2000.nl die de radiozender vandaag online zette. Daarop is niet te zien hoe hoog de songs staan, maar wel of ze dit jaar de lijst met mooiste liedjes ooit gemaakt hebben gehaald.