Ronn Moss in 2009 in Amsterdam
Volledig scherm
Ronn Moss in 2009 in Amsterdam © ANP Kippa

Het einde van Ridge Forrester in The Bold and the Beautiful

Fans van de Amerikaanse soap The Bold and the Beautiful opgelet: Ronn Moss, bekend als Ridge Forrester, stopt met de serie. Na 25 jaar stopt Moss als hoofdrolspeler.

Volgens Entertainment Weekly is er geen exacte reden van het onverwachte besluit van de acteur, maar is wel bekend dat zijn contract niet is verlengd. Productiebedrijf Bell Phillip Television heeft dit nieuws bevestigd.

In een verklaring is te lezen: 'Ronn heeft 25 fantastische jaren gespeeld in B&B. We zullen hem altijd blijven zien als familie en we wensen hem het beste voor de toekomst.'

Ridge was, samen met Stephanie Forrester (Susan Flannery), Eric Forrester (John McCook) en Brooke Logan (Katherine Lang) een belangrijk gezicht van de soap, die sinds 1987 wordt uitgezonden. Ridge is de zoon van Eric en Stephanie. Hij heeft een broer Thorne en drie zussen, Kristen, Felicia en Angela.

Dinsdag zal hij zijn laatste scène opnemen, deze is naar verwachting in september te zien in de Verenigde Staten. Hoe Ridge zijn rol zal afsluiten is nog niet bekend.

  1. Prince en Bowie breiden flink uit in Top 2000

    Prince en Bowie breiden flink uit in Top 2000

    Zoals verwacht hebben David Bowie en Prince hun imperium in de nieuwe editie van de Top 2000 flink uitgebreid. Beide overleden poplegendes kwamen tekort voor een klassering bij de bovenste 3 van de jaarlijkse lijst van Radio 2, maar krijgen er wel een aanzienlijk aantal nieuwe noteringen bij. Dat blijkt op de site staatieindetop2000.nl die de radiozender vandaag online zette. Daarop is niet te zien hoe hoog de songs staan, maar wel of ze dit jaar de lijst met mooiste liedjes ooit gemaakt hebben gehaald.