Twitter ontploft na optreden Julia in The Voice

VideoTwitter is gisteravond bijna ontploft na het optreden van de 17-jarige Julia van der Toorn in The Voice of Holland. De zangeres-gitariste wordt nu al getipt als winnaar van de talentenjacht.

Coaches Ali B, Marco Borsato, Trijntje Oosterhuis en Ilse DeLange waren met stomheid geslagen na haar imposante uitvoering van Oops I Did It Again van Britney Spears, maar met haar toegift maakte ze zo mogelijk nog meer indruk. Ali B ging bij de eerste tonen van 'New York' van Alicia Keys zelfs gestrekt op de grond.

'Dit is een bijzonder Ben Saunders-moment in het kwadraat', zei Marco Borsato die Van der Toorn verder in het RTL4-programma mag begeleiden.

  1. Sylvana: aapje-uitspraak van Derksen was racistisch en seksistisch

    Sylvana: aapje-uitspraak van Derksen was racistisch en seksistisch

    Sylvana Simons heeft Johan Derksen een brief geschreven naar aanleiding van de tv-uitzending van Voetbal Inside gisteravond. De voetbalanalist beweerde dat de politica 'zo trots als een aapje' zou zijn na het besluit van RTL om Zwarte Piet voortaan uit beeld te houden. ,,Via via bereikte mij het nieuws dat je gisteravond weer uitgebreid je gecultiveerde racisme en seksisme hebt laten gelden aan tafel met je collega's."